2018-Ingeborg-Espen_Bryllupsbilder-362.jpg
Nettside_profilbilde_Sirkel.png
 

Velkommen!

Hei! Jeg er Tobias. Gjennom de siste årene som bryllupsfotograf har jeg hatt ett mål for øye; å være en fotograf som kan fange viktige øyeblikk med rene motiver og spennende lys. For å få til et fotografi som kan vise seg selv, kreves det erfaring og kompetanse. Man må kunne håndtere lys, utsnitt, bakgrunn, vær og vind, og ikke minst kommunikasjon.

 
 

Tilbakemeldinger

“Takk for de fine bildene du tok i bryllupet vårt! Vi kan på det varmeste anbefale Tobias. Han er en utrolig engasjert, dyktig og behagelig fotograf som gir det lille ekstra for å finne gode motiver. Resultatet ble utrolig bra og vi har fått mange komplimenter på bildene!”

Kari & Torgeir

“Tobias er virkelig en dyktig fotograf! Han tok bildene i vårt bryllup 09.09.17 og vi var så fornøyde. Han er ydmyk og tar hensyn til alle ønsker. Kommer med gode forslag og svarer raskt på henvendelser. Han er også en sosial og hyggelig «gjest» å ha med på
Bryllup. Anbefales på sterkeste!”

Karine & Håkon

“Tusen hjertelig takk for alle de nydelige bildene du tok i bryllupet vårt 25. august 2018. Det var en sann fryd å ha deg der, og vi kunne ikke vært mer fornøyde! Gjestene våre skruter fremdeles over hvor utrolig flink og koselig fotograf vi hadde.”

Vibeke & Andre

Review4.png
 
Fotograf Tobias Østmoen.gif
 
2018_Vibeke-Andre_Redigerte-490.jpg

Dagen er deres.

 
 

Den store dagen er kommet. Dagen dere har ventet lenge på. Som bryllupsfotograf er det min oppgave å sørge for at både små og store øyeblikk blir tatt vare på, som dere kan se tilbake til med et smil om munnen. Min jobb er å tilfredsstille deres ønsker, og sørge for at minnene lever videre. Under kan du klikke deg videre til galleri, se pakkepriser og kontaktskjema.

 
 
Bryllupsfotograf Drammen

Orgnr. 913229940

Mail: tobias@ostmoen.no

Mobil: +47 94247771

Personvern og rettigheter