PRISER - BRYLLUP

 

BRYLLUPSBILDER: Kr 15.000,-

Denne pakken inkluderer 2-3 timer med fotografering, og 20-30 redigerte, høyoppløselige bilder.

 

BRYLLUPSBILDER OG VIELSE: Kr 18.000,-

Denne pakken inneholder 2-3 timer med bryllupsfotografering, og fotografering av vielse. Da leverer jeg 20-30 bilder fra bryllupsfotograferingen og 30-40 bilder fra vielsen. Alle bildene redigeres og er høyoppløselige.

 

HELDAGSFOTOGRAFERING: Kr 25.000,-

Dette inkluderer 2-3 timer med fotografering av offisielle bilder, vielse og fest. I denne pakken leverer jeg inntil 350-400 bilder. Fra festen leverer jeg bildene i lavere oppløsning, men i god nok kvalitet til å brukes på sosiale medier eller til prints hvis ønskelig. (Inntil 10 timer med fotografering.)

 

Ved reise utenfor Drammen/Kongsberg, kommer det et kjøretillegg på kr 4,50,- per km, eventuelt reise og losji dekkes ved lengre opphold.

 

 
 

Leveranse

Etter fotograferingen sender jeg de beste bildene via link til Dropbox i lav oppløsning med vannmerke. Der kan dere plukke ut bildene som dere ønsker skal videre til redigering. (Leveringstid kan variere, men er satt til rundt 1-2 uker.) Jeg leverer digitale filer via mail, som dere har fri bruksrett på. (Jeg tar forbehold om å kunne bruke bilder til eget kommersielt bruk.)